Vi udfører

Hos Murermester Jakob Brusgaard Larsen ApS er vi et erfarent murerfirma, som bestræber os på at udfører vores håndværk til punkt og prikke, og selvfølgelig i godt samarbejde med vores kunder.

Nybyggeri

Ønsker du et nyt hus, bygget ud fra dine og din families behov? Lad os opfylde din boligdrøm. Vi har stor erfaring med nybyggeri og klarer ligeledes byggeprojekter for virksomheder. Vi tilbyder totalløsninger samt opgaver som underleverandør.

Tilbygning

Er det blevet tid til at udvide hjemmet med et ekstra soveværelse? Eller drømmer du at drikke morgenkaffen i en hyggelig udestue? Uanset hvilken form for tilbygning du skal have lavet, hjælper vi dig meget gerne med det.

Belægningsarbejde

Få en flot indkørsel foran din butik eller en nydelig sti i haven. VI klarer alt i belægningsarbejde for både private og erhverv. Vi kan rådgive omkring de bedste produkter på markedet, så du får den mest optimale belægning med lang holdbarhed.

Flisearbejde

Skal du have hjælp til flisearbejdet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udskifter og lægger nye fliser og klinker for private og virksomheder. Der er et væld af muligheder, når du skal vælge fliser til badeværelset, køkkenet eller et helt tredje rum. Lad os hjælpe dig.

Støbearbejde

Hos Murermester Jakob Brusgaard Larsen ApS udfører vi alle former for støbearbejde i forbindelse med eksempelvis nybyg eller renovering. Vores støbearbejde er altid høj kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os.

Renovering

Skal du have renoveret dit hjem, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har stået for mange renoveringsprojekter og kan vejlede dig omkring den bedste løsning, alt efter dine ønsker og behov. Vi er med dig fra start til slut.

Restaurering

Vi har stor erfaring med restaurering og istandsættelse af ældre og fredede bygninger. Vi bevarer så meget af det oprindelige byggeri som muligt, og når vi foretager en udskiftning, gør vi det med stor omhu og respekt for bygningen.

Facaderenovering

Trænger din facade til en kærlig hånd? Lad os stå for facaderenoveringen. Vi giver dit hjem eller din bygning en flot og holdbar facade. Det gør både bygningens ydre nydeligt at se på, og det kan det øge værdien, hvis du ønsker at sælge dit hus.

Industri- og landbrugsbyggeri

Få hjælp til dit byggeprojekt inden for landbrug og industri. Det kan eksempelvis være en stald til grise eller en hal til produktion. Fælles for alle vores byggerier er, at vi altid leverer den mest optimale løsning ud fra vores kunders behov.

Har du en forespørgsel?

Kontakt os ved at sende en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 27 29 09 eller send os en email på info@murerbrusgaard.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Murermester Jakob Brusgaard Larsen ApS